Offerte aanvragen?

Op zoek naar goede kwaliteit leder, dat snel uit voorraad leverbaar is. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

London

Technische specificaties
Soort
Rundleer Wst-Europa.
Looiing
Chroom looiing
Oppervlakte
Volnerf
Type
Semi-aniline
Dikte
1.0 - 1.3 mm
Maat huid 4,85 - 6.0 qm
Gebruiksklasse
Geschikt voor normaal gebruik
Lichtechtheid
> 6 Zeer goed
Wrijfechtheden droog 1000
Wrijfechtheden nat 200
Knikkingen 50.000

 

technische data sheet

Omschrijving

London is een chroom gelooide volnerf wat is voor zien van een vuil en vocht afstotende beschermlaag. Deze beschermlaag is transparant. Door deze transparte finishlaag behoud het leder zijn karateristieke eigenschappen. Het leer wordt door de jaren heen alleen maar mooier.

Beschikbare kleuren

Onderhoud

Om het leder in optimale conditie te houden en uitdroging te voorkomen kunt u het leder 2 á 3 maal per jaar behandelen met uitgekookt water voorzien van een paar druppels ouderwetse wonderolie of met een ledervoeding of ledercréme voor gepigmenteerde ledersoorten(Orange).Het verdient de aanbeveling het meubel niet in direct zonlicht te plaatsen vanwege de gevoeligheid voor verkleuring. Zoals iedere ledersoort  is London gevoelig voor scherpe voorwerpen of ruwe materialen (spijkerbroeken-gespen).

Tips:

Een doekje wat eerder gebruikt is voor andere doeleinden (met glassex of andere schoonmaakmiddelen) mag nooit gebruikt worden voor het schoonmaken van het leder omdat er altijd reststoffen in een doekje achterblijven. Deze reststoffen kunnen alle ledersoorten zeer schadelijk aantasten. De Altijd wrijvend schoonmaken, niet schrobben.

Gemorste vloeistoffen /etensresten ect dient u direct op te deppen.

Alleen schoonmaken met (doekje katoen T-shirt)water met eventueel groene zeep of speciale leder reiniger , naderhand te behandelen met leder créme, in geen geval gebruik maken van huishoudmidelen. Deze kunnen de beschermlaag aantasten.

NICO PESSERS KAATSHEUVEL BV Torenstraat 25
5151JJ Drunen
T: 0416-282370
F: 0416-278220
E: info@nicopessers.nl

Design + realisatie: Knowledge Internet Solutions